Nissan Pathfinder 3,0l dCi V6 AT LE

Nissan Pathfinder 3,0l dCi V6 AT LE

Şi cu Pathfinder am mers mii de kilometri, cu ocazia mai multor teste făcute de-a lungul anilor. E o maşină impresionantă, în foarte multe privinţe.

Nissan mi-a făcut o surpriză plăcută, lăsându-mi pe mână un Pathfinder V6 în perioada sărbătorilor de iarnă, pe o durată care depăşeşte de obicei perioada clasică de teste.

Am avut ocazia să descopăr maşina ceva mai relaxat şi cu amintirea proaspătă a experienţei cu Navara V6.

Cine doreşte să afle mai multe despre Pathfinder, o poate face urmărind filmele cu modelul 2,5l dCi. Acolo m-am străduit mai mult…

În cazul acestui V6, mai mult m-am plimbat, însă nu am neglijat nici filmările dinamice şi consumul de combustibil, diferenţele de comportament sunt surprinzătoare faţă de Navara V6.

Sistemul de tracţiune integrală e uşor altfel faţă de Navara, avem şi alte mase, suspensii diferite pe spate, practic ai acelaşi motor, dar două maşini extrem de diferite. Paradoxal, ţinând cont că împart destul de multe chestiuni tehnice.

Am intrat fericit în 2013…

2 Responses

  1. slv83 says:

    Modelul testat e oarecum perimat intrucat anul trecut s-a lansat o noua generatie ce arata mai mult a VAN decat a off-roader.
    Din acest punct de vedere modelul testat e mult mai competent in off-road.
    Oricum…..buna treaba! Ar fi si mai buna daca vine si Amarok-ul si poate un MKVII! Numai bine Robert!

  1. 16/02/2014

    […] e destul de ridicat si, din punctul meu de vedere, mai bine mai pui 2-3000 de euro si iei direct versiunea V6, care este intr-adevar cel mai potent pick-up de pe piata […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.