Salonul Auto Moto: 3-7 aprilie

salonul auto motoSalonul Auto Moto ce se va desfăşura în perioada 3-7 aprilie în Piaţa Constituţiei va prezenta în faţa publicului un show complet, care cu siguranţă nu va putea fi trecut cu vederea de jucătorii din domeniu sau de pasionaţii cailor putere.

Atmosfera Salonului de anul acesta va fi întreţinută de apariţia incendiara a frumoasei vedete Gina Pistol care, alături de simpaticul şi carismaticul Andrei Duban, va pregăti o serie de surprize pentru vizitatori, dar şi pentru expozanţi.

Salonul Auto Moto va stârni curiozitatea celor prezenţi cu maşini de marcă, motociclete custom made şi accesorii proaspăt ieşite din producţie, spectacol şi adrenalină.

O noutate a expoziţiei de anul acesta va fi pista de karting ce va putea fi folosită gratuit, pe baza biletului de intrare. Pista va fi amenajată pe o suprafaţă impresionantă, provocând zilnic pe cei mai curajoşi la o cursă de câteva minute de senzaţii şi viteză.

Totodată, în cadrul Salonului Auto Moto va exista un monopost simulator de formula 1, permiţând astfel celor mai talentaţi în domeniu să îşi încerce abilităţile direct pe circuit.

O altă premiera a acestui eveniment vor fi concursurile de frumuseţe pentru maşinile cu spirit de învingătoare sub capotă şi pentru motocicletele customizate cu multă pasiune pentru cele două roţi, un show vizual întregit de zgomotul a sute de cai putere.

Urmând buna tradiţie a saloanelor de profil, fetele frumoase nu vor lipsi. Acestea se vor dezlănţui într-o super competiţie a celor mai sexy hostesse prezente, votate de juriu.

Între 3 şi 7 aprilie, cei care vor trece pragul Salonului Auto Moto îşi vor clăti privirile cele mai noi modele de autoturisme şi motociclete şi se vor bucura de drive-teste cu maşina dorită, demonstraţii auto şi moto, ultimele gadgeturi şi dotări auto, fete frumoase, concursuri şi muzică de calitate şi multe suprize, anunţate toate în curând.

Pentru mai multe detalii accesaţi: www.sam.ro sau Facebook, Salonul Auto Moto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.