Premium Auto lansează cel mai nou model Range Rover Sport în România

Range-Rover-SportDupă lansarea mondială, care a avut loc la New York, pe data de 26 martie, Premium Auto, Importatorul Oficial Jaguar Land Rover pentru România, prezintă publicului noul model Range Rover Sport.

Cel mai recent model Land Rover reprezintă reuşita supremă în categoria SUV-urilor premium. Este, fără echivoc, cel mai rapid, agil si fiabil Land Rover construit vreodată, conform declaraţiilor producătorului.

Dezvoltat simultan cu mult apreciatul model All-New Range Rover, Noul Range Rover Sport oferă cea mai bună dinamică on-road de până acum, aceasta fiind dublată de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai înalte standarde.

Noul model oferă clienţilor nu doar un exterior mai robust şi mai puternic, ci şi un interior mai luxos şi mai flexibil, fiind prevăzut cu opţiunea de suplimentare a scaunelor, 5+2 locuri.

Suspensia din aluminiu şi elementele tehnologice inovatoare ale şasiului fac ca noua arhitectură a celui mai recent model Range Rover Sport să fie mai uşoară cu până la 420 Kg.

Acest lucru modifică dinamica vehiculului, permiţându-i să îmbine cu succes o manevrabilitate excelentă cu un confort excepţional, oferind un mix unic de lux şi dinamism şi o experienţă de condus completă, reducând, în acelaşi timp, emisiile de CO2 la 194g/Km.

Înaintea evenimentului internațional de lansare a acestui model, din cadrul Salonului Auto de la New York, Directorul Global Land Rover, John Edwards, declara: “Noul Range Rover Sport este vehiculul conceput şi proiectat fără niciun compromis.

Păstrând la bază capabilitatea Land Rover, este unul dintre vehiculele cele mai orientate spre asfalt produse de noi, păstrându-şi nealterată capacitatea de adaptare la orice alt tip de teren.

Este un vehicul proiectat pentru a experimenta adevarata plăcere de a conduce. Am adus experienţa de a conduce, manevrabilitatea şi agilitatea la un alt nivel, astfel încât Land Rover să ofere combinaţia perfectă între caracterul sportiv şi capabilitate, versatilitate şi lux, la cele mai înalte standarde.”

Cu ocazia lansării acestui model, clienţii Noului Range Rover Sport vor putea alege între patru tipuri de motorizări: două motorizări supraalimentate, pe benzină (V8, 5.0l S/C, 510CP şi noul V6 3.0l S/C, 340CP) şi două motorizări diesel (TDV6, 3.0l 258CP si SDV6, 292CP).

Opţiunile de motorizări se vor diversifica în a doua parte a anului 2013, prin introducerea unei versiuni diesel cu performanţe deosebite, SDV8 4.4l, 339CP. În plus, un motor diesel hybrid, inovator şi extrem de eficient, va fi disponibil începând cu anul 2014.

Preţul de pornire al noului model Range Rover Sport este de 50.900 EUR + TVA, iar livrările către clienţi vor începe în luna septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.