Toyota România a selectat “Cel mai bun Tehnician”

Toyota Romania - Cel mai bun tehnician - 2013O dată la 2 ani, Toyota România organizează o competiţie la nivel naţional, cu scopul de a selecta cel mai bun Tehnician din reţeaua de dealeri Toyota.

În România evenimentul este la a doua ediţie, însă la nivel mondial Toyota Motor Corporation încurajează astfel de competiţii în toate ţările încă din 1991, răsplătind Campionii cu o excursie de o săptămână în Japonia.

Cu această ocazie Tehnicienii au şansa să viziteze una dintre fabricile Toyota, casa memorială a familiei Toyoda, precum şi o mulţime de muzee auto, absolut fabuloase.

Surpriza competiţiei de anul acesta a fost aceea de a-l revedea pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pe câştigătorul ediţiei precedente: Florin Bolohan de la Toyota Suceava.

Departe de a se fi culcat pe laurii victoriei, Florin a continuat să se pregătească cu conştiinciozitate, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

Pe podium au urcat şi Cătălin Avădanii de la Toyota Braşov, pe locul 2, precum şi Andrei Vrabie de la Toyota Focşani, pe locul 3.

Felicitări câştigătorilor şi tuturor celor 19 participanţi la competiţie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.