Honda: 5 ani garanţie şi campanie de iarnă

Honda-5-ani-garantieHonda anunţă introducerea unui program de garanție extinsă şi startul campaniei de iarnă, începând cu 1 Octombrie 2013.

Programul de Garanţie Extinsă Honda
Honda Trading România, distribuitorul autorizat al automobilelor Honda în România, anunţă introducerea unui program de Garanţie Extinsă, disponibil atât pentru automobile noi cât şi rulate, începând cu 1 Octombrie 2013.

Garanţia Extinsă Honda este un program inteligent, conceput special pentru a întâmpina exigenţele clienţilor din România privind o utilizare fără griji a autovehiculului.

Astfel, orice automobil nou comercializat de la 1 Octombrie 2013 va avea inclus în preţul de achiziție o garanţie de 5 ani sau 160.000 km, faţă de garanţia de 3 ani sau 100.000 km oferită până la această dată.

De asemenea, Garanţia Extinsă este disponibilă şi pentru autovehiculele Honda rulate cu o vechime mai mică de 60 luni şi un rulaj de până la 120.000 km.

Programul de Garanţie Extinsă pentru autovehicule rulate cuprinde 2 oferte, Smart şi Premium, ce oferă clienţilor existenţi posibilitatea de a opta fie pentru acoperirea riscurilor de defecțiune la un preț redus, fie pentru un raport beneficii/preţ foarte bun, pentru 12 sau 24 luni suplimentare.

Programul este disponibil în toată reţeaua de dealeri autorizaţi Honda din România, începând cu data mai sus menţionată.

Campania de iarnă Honda

În perioada 1 Octombrie-31 Decembrie 2013, fiecare autovehicul Honda nou va fi comercializat cu un set de anvelope de iarnă cadou. O selecţie riguroasă de anvelope premium a fost pregătită pentru această campanie, Bridgestone şi Pirelli fiind mărcile selectate pentru a fi oferite clienţilor Honda.

Campania de anvelope cadou se va cumula cu campaniile de preţ şi cu Programul de Garanţie Extinsă Honda, realizând un pachet de beneficii extrem de competitiv.

Alexandru Guşetoaia, Sales & After Sales Manager: “Conducerea şi deţinerea unui autovehicul Honda trebuie să fie o experienţă cu adevărat excelentă, dar şi complet lipsită de griji.

Chiar dacă suntem recunoscuţi pentru fiabilitatea şi calitatea autovehiculelor noastre, dorim prin aceste noi acțiuni să le reconfirmăm clienţilor încrederea pe care o avem în produsele pe care le comercializăm, precum şi experienţa premium la care trebuie să se aştepte, de la Honda.”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.