Concursul “Mecanicul Anului” a ajuns la a 3-a ediţie

Mecanicul Anului 2013

Pe data de 30 Octombrie 2013, în sala Grand Ballroom a hotelului Caro, Bucureşti, se va desfăşura a 3-a ediţie a singurului concurs dedicat performanţei în domeniul mecanicii auto din România, “MECANICUL ANULUI”, concurs organizat de AD Auto Total în colaborare cu Wagner şi Ferodo, în calitate de sponsori principali şi Mann Filter- sponsor.

• Acest concurs este recunoscut, printre altele, pentru premiile substanţiale acordate în ediţiile precedente marilor câştigători: o maşină Toyota Aygo în 2011 şi un Citroën C1 în 2012.

• În cea de-a 3-a ediţie a concursului, marele premiu va fi un Citroën C1 5 uşi 1.0i 68 Attraction, iar premiul al doilea un IPAD generaţia a 4-a.

• Gazda evenimentului va fi dl. Pavel Bartoş.

Anul acesta, noutatea absolută o reprezintă faptul că accesul la concurs a fost de tip “open” către toţi cei care şi-au dorit să ajungă la “Mecanicul Anului 2013”, astfel încât, în urma testelor on-line şi a testelor susţinute în cadrul centrelor Şcolii pentru Mecanici Auto AD Auto Total, s-au înscris 585 de candidaţi.

Primii 100 dintre ei, în ordinea punctajului obţinut, au fost calificaţi în etapa a doua, care se va desfăşura în Bucureşti, în cadrul show-ului “Mecanicul Anului 2013”.

Concursul din Bucureşti va fi structurat pe trei etape:
– Prima probă a concursului va fi proba scrisă, la care vor lua parte 100 de candidaţi.
– În urma punctajului obţinut la prima probă, primii 8 concurenți se vor califica în proba a doua. Aceasta probă este concepută pe modelul “Ştii şi câştigi!”, iar concurenţilor li se vor adresa întrebări din diverse ramuri ale domeniului mecanicii auto.
– Finala concursului îi va avea drept concurenţi pe primii doi calificaţi la proba anterioară. Această probă va fi una practică, unde cei doi finalişti îşi vor testa capacităţile pe doua maşini care vor avea simulat acelaşi defect.
– Câştigător va fi desemnat cel care va reuşi să înlăture defectul şi să pornească maşina în timpul alocat, iar dacă ambii concurenţi vor depăşi limita de timp admisă, câştigătorul va fi stabilit de juriu, în urma unor criterii anunţate în prealabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.