Noi lampi cu halogen de la Philips

Philips

În această toamnă, Philips lansează o gamă nouă de lămpi inovatoare cu halogen pentru maşini.

Deşi luminile cu LED şi xenon sunt, fără îndoială, îmbunătăţiri de proporţii în iluminatul pentru industria auto, majoritatea maşinilor de pe şosea şi din producţie se vor baza în viitorul apropiat pe iluminatul cu halogen.

Datorită evoluţiei sale permanente, Philips poate oferi atât producătorilor de maşini, cât şi consumatorilor, o soluţie de iluminat cu halogen care se apropie cât se poate de mult de performanţele lămpilor cu xenon, în ceea ce priveşte siguranţa şi stilul.

Philips X-TremeVision – cu 130% mai strălucitoare, pentru vizibilitate crescută

Vizibilitatea pe distanţe mari înseamnă un timp sporit de reacţie la eventualele pericole de pe şosea.

Noua generaţie de faruri pentru maşină Philips X-TremeVision garantează o luminozitate cu 130 la sută mai mare decât o lampă de maşină convenţională cu halogen.

Datorită acestei inovaţii, şoferii pot vedea cu până la 45 de metri mai departe decât ar face-o în cazul farurilor normale cu halogen.

La o viteză de 80 km/h, acest lucru se traduce, de fapt, în 2 secunde în plus pentru recunoaşterea obstacolelor şi luarea măsurilor relevante.

O geometrie de mare precizie a filamentului, încărcare cu gaz sub presiune de 13 bari, acoperire de precizie şi o sticlă de cuarţ UV de înaltă calitate sunt detaliile practice cu care se laudă această tehnologie de ultimă oră pentru lămpi cu halogen.

Lumina mai albă cu 20 de procente (3.700 kelvini) a lămpilor X-tremeVision nu numai că arată şic, ci şi combină confortul la volan cu o siguranţă optimă.

Tehnologia de acoperire de a treia generaţie brevetată de Philips asigură o temperatură ridicată a culorii şi, astfel, o mai bună percepţie a contrastelor de la distanţă. Condusul prin întuneric devine o experienţă cu mult mai relaxată.

Pe lângă performanţă, X-tremeVision garantează o longevitate fără rival – cu o durată de viaţă de până la 450 de ore, se află cu mult în faţa produselor concurente din categoria axată pe luminozitate sporită.

Pentru X-tremeVision sunt disponibile tipurile H1, H4 şi H7.

Philips WhiteVision – siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

Philips WhiteVision oferă farurilor maşinilor un nou aspect premium, fără a face compromisuri pe partea siguranţei.

Această minune cu halogen, cu lumina sa cu 40 de procente mai albă (4.300 kelvini), combină performanţa incomparabilă cu un stil foarte special dedicat maşinii dvs. Pe lângă aspectul elegant, produsul nou lansat de Philips Company aduce şi cu 60 de procente mai multă lumină pe şosea.

Marcajele benzilor de circulaţie şi semnele din trafic reflectă şi mai intens lumina, datorită temperaturii crescute a culorii şi a efectului inovator alb de xenon. Lumina mai albă, cu contrast sporit, sprijină concentrarea şi garantează un condus confortabil pe timp de noapte.

WhiteVision este fabricată din cuarţ UV, respectând standardele cele mai înalte de la Philips. Mai robust decât sticla dură normală, acest material excelează prin rezistenţa de prim rang la temperaturi extreme şi vibraţii.

Acest lucru sporeşte durabilitatea, care depăşeşte, şi în acest caz, 450 de ore. Pentru WhiteVision sunt disponibile tipurile H1, H3, H4, H7, iar pentru varianta de lampă de avertizare, tipurile T4W şi W5W.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.