Vânzările Hyundai Elantra la nivel global au depăşit 10 milioane de unităţi

Hyundai Elantra

Elantra a depăşit 10 milioane de unităţi vândute la nivel global, fiind primul model Hyundai, si unul dintre cele 10 din istoria industriei auto, care trece de acest prag.

Lansată în urmă cu 24 de ani, în 1990, Elantra a atins impresionanta performanţă prin vânzări anuale de peste 420.000 de unităţi, aproximativ 1.100 de exemplare pe zi.

“Acest rezultat reprezintă o dovadă a popularităţii de care se bucură Hyundai Elantra, prin designul, funcţionalitatea şi performanţele sale de top”, a declarat Tak Uk Im, Hyundai Motor’s Chief Operating Officer.

“Prin intermediul acestui model, compania noastră a demonstrat, de asemenea, abilitatea de a se adapta preferinţelor consumatorilor, mereu în schimbare, şi de a introduce pe piaţa vehiculelor compacte caracteristici specifice iniţial modelelor de lux, din clasele superioare.”

Valoarea modelului Elantra, aflat la a cincea generaţie, a fost atestată de-a lungul timpului de numeroase titluri internaţionale, clasându-se pe primul loc în segmentul său, în topul J.D. Power 2014 U.S. Initial Quality StudySM (IQS), în ceea ce priveşte calitatea iniţială.

Elantra a căştigat şi numeroase premii, printre care Maşina Anului în America de Nord, titlul Autobest în Europa, dar şi Maşina Anului în Africa de Sud şi Canada, în 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.