BMW xDrive Offroad Experience 2015

BMW-xDrive-Offroad-Experience-2015-Bucuresti

Pe o vreme neprietenoasă, am acceptat invitaţia BMW la un eveniment interesant, zic eu, respectiv BMW xDrive Offroad Experience 2015.

Mulţi se întreabă de ce BMW ar face un astfel de eveniment, pe motiv că nimeni nu s-ar băga cu SUV-urile BMW în situaţiile pe care le veţi vedea în filmuleţul de mai jos, şi sunt de acord cu asta.

Dar, tocmai asta e şi scopul acţiunii BMW, nu te obligă nimeni să-ţi bagi BMW-ul X6 nou nouţ în şanţuri şi noroaie, ci doar ţi se arată că poate. Şi ce poate.

xDrive este aruncat în mod greşit în generalizarea “e 4×4”, fără a se avea idee de ce înseamnă cu adevărat xDrive, cum funcţionează şi ce efect are atunci când maşina este supusă unor solicitări neobişnuite.

Cum poţi demonstra asta mai bine decât într-un circuit de motocross, ca cel de la Ciolpani, sub supravegherea unor instructori BMW, în mediu controlat şi calculat în aşa fel încât să fie totodată extrem pentru maşină şi totuşi în limitele capabilităţilor acesteia?

Şi am fost, şi am vazut, ne-am dat şi noi cu un X5 M50d, şi ne-a plăcut. Poate vă place şi vouă, uitaţi-vă la film. Merită. Nu doar pentru filmările spectaculoase…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.