Ajuta sa ai acces la o piata globala de vanzare-cumparare vehicule grele?

Tradus

Am observat un aspect interesant, mai ales pe piata utilajelor, ori nu am inteles eu prea bine cum functioneaza, insa de cate ori caut un anume accesoriu agricol, o piesa, un utilaj in sine, fie nu gasesc ce imi trebuie, fie nu gasesc deloc, ori ce gasesc e prea uzat sau cu un istoric necertificat.

Evident ca dincolo de a cauta calea usoara (si scumpa), adica sa mergi direct la un dealer, exista si alte alternative. Una, interesanta zic eu, e sa ai acces la o piata globala de vanzare-cumparare vehicule, pentru ca poti avea surpriza ca acelasi utilaj, poate chiar in stare mai buna, sa poata fi achizitionat si adus din alta tara, la un pret echivalent sau chiar mai mic decat cel gasit pe plan local.

Insa marele avantaj al unei asemenea piete e altul, si cred ca oricine isi da seama. E vorba de faptul ca poti compara ofertele, poti gasi usor piese de schimb sau repere altfel imposibil de gasit pentru modele mai vechi dar aflate inca in uz. Dar cum ar fi sa iti poti vinde, pur si simplu, utilajele de care nu mai ai nevoie, sau piesele de schimb pe care nu le mai folosesti? Sa iti pui anuntul si sa fii contactat de un potential cumparator?

O asemenea piata exista si este TRADUS, parte a grupului OLX. Pe TRADUS puteti compara utilaje si vehicule utilizate din intreaga lume. Faptul ca este o platforma globala aduce avantaje la care nu te gandesti initial, printre ele si faptul ca punand in comun utilizatori de pe toata planeta, poti obtine un pret mai bun pentru utilaj, pret pe care poate nu l-ai obtine doar pe piata locala.

Nu trebuie sa neglijam nici faptul ca avand categorii clare si distincte, in functie de tipul de utilaj, activitatea pentru care e folosit, devine mult mai usor sa gasesti un anumit accesoriu sau utilaj, fara sa fii nevoit sa frunzaresti sute sau mii de anunturi doar pentru a te da batut la final…

In Romania toata lumea cunoaste OLX, foarte multi folosesc platforma si ii stiu avantajele, de la usurinta cu care vinzi si cumperi, la faptul ca exista anumite avantaje si facilitati, inclusiv la transportul produselor. TRADUS e pur si simplu o platforma specializata pentru o clientela la fel de specializata, care beneficiaza de expertiza OLX in acest domeniu.

Sa vinzi si sa cumperi utilaje grele nu e o activitate usoara. Si totusi, sa fie oare atat de greu? TRADUS demonstreaza contrariul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.