Isuzu D-Max 1.9l DDi AT6 4×4 Premium

Nu stiu daca v-am spus pana acum, insa spre finalul anului vom avea primele vesti despre un nou Isuzu D-Max, construit pe o platforma noua, platforma tehnica pe care o va avea si noul Mazda BT-50 (construit de asemenea de Isuzu).

Vestile sunt bune, va fi mai mare, posibil sa apara si variante hibrid, tot pe motorul actual 1.9l DDi, tehnologizat si gata sa se bata cu greii segmentului. Umbla zvonuri ca si Kia ar putea avea un pick-up, produs tot de Isuzu, undeva spre 2021, nu e nimic cert, dar nu iese fum fara foc. Inseamna ca si tehnic si estetic vom avea modificari majore fata de modelul actual, pentru ca si Mazda si Kia au alte standarde…

Pana atunci insa, unele modificari minore au fost operate modelului aflat deja in vanzare, surpriza mare fiind schimbarea materialului din care este alcatuit bordul, asa cum o sa vedeti in filme, rezultatul fiind deosebit si probabil avem si o prima impresie asupra materialelor ce se vor regasi pe viitorul model.

Insonorizarea pare mai buna, poate ca s-a umblat si aici, sau poate faptul ca sunt materiale noi in bord ajuta la partea asta, exista diverse chestii noi, orientate spre imbunatatirea confortului si calitatii, unele destul de greu observabile la prima vedere.

In orice caz, diferenta de calitate se observa si in mod clar e cel mai confortabil D-Max de pana acum. Sigur, cei care veti avea ideea stralucita de a astepta noul model, ar trebui sa stiti ca probabil pretul va fi mai mare. Sensibil mai mare. Ca atare, poate ar fi bine sa profitati si sa il luati pe asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.