Baieti, nu mai claxonati dupa fete! Si invers…

Da, exact cum ati auzit, nu mai claxonati ca sa atrageti atentia cuiva, daca nu evita un accident iminent, desigur!

In primul rand, claxonatul e interzis in oras, din multiple cauze, ca deranjeaza zgomotul, ca sperie, ca desi adresat cuiva, face atente si alte persoane din jur, ca e nepoliticos sau chiar obraznic, in al doilea rand persoanelor de sex opus nu le place sa fie claxonate in public, indiferent cat de frumoasa si scumpa e masina pe care o conduci…

Imagineaza-ti ca exista si alte metode de a atrage atentia cuiva, cand nu e o urgenta, ci mai degraba iti place persoana respectiva si vrei sa fie constienta de tine, de faptul ca o observi si ca doresti sa interactionezi cu ea. Indiferent daca esti sau nu in masina.

Cum ar fi, da, cum ar fi sa stii ca persoana pe care ai claxonat-o, din dorinta de a-i atrage atentia, deja te place? Ai mai claxona si atunci? Parca suna mai simplu, nu?

Suna si este, pentru ca acum majoritatea relatiilor se intemeiaza online, sigur, nu garanteaza nimeni faptul ca daca intri intr-o relatie online, va dura la nesfarsit, statisticile sunt clare, una din trei relatii online se va sfarsi cu o despartire. Si totusi, nu e ca si cum daca vei claxona de zece ori, iti vei face zece parteneri.

Daca insa intri pe Couple Romania, iti faci cont si intri pe sesiunea de speed dating online, cu siguranta va fi mai simplu. Dureaza mai mult, 3 minute, fata de un claxonat scurt, insa in acele minute poti face o preselectie a posibililor parteneri de prietenie, relatie, viata, primesti in conditii de discretie totala datele de contact ale lor si sansele tale la o relatie cresc.

Si nu te teme, un procent foarte important din cuplurile existente la nivel mondial a debutat printr-o intalnire online…

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.