Renault Arkana E-TECH 145 RS Line

O propunere interesanta din partea Renault, Arkana, un SUV pseudo coupe, non premium, da, poate fi atragatoare pentru multi clienti, asa cum si alte masini de nisa ale marcii au avut succes. Si atuuri are destule, ampatament mai mare decat Kadjar, spatiu interior bun, insa relativ ingust la interior, o tendinta pe care am observat-o la mai multe marci, recent.

Sub capota un grup motopropulsor hibrid, deja prezentat de noi pe Clio, sigur, foarte interesant pentru cei ce vor sa salveze planeta, dar cu siguranta neatractiv pentru amatorii de performanta, masina in aceasta configuratie nu poate tine pasul dinamic cu aspectul exterior destul de sportiv.

Din pacate, din ce observ, tendinta de electrificare fortata, si am proprietatea cuvintelor, face cumva inutil efortul designerilor. Nu doar la Renault, ci si la alte marci mari, pentru ca ai masini supertehnologizate, cu design deosebit, modern, dinamic, sportiv, si sub capota un grup motopropulsor de ultima generatie ca tehnologie, dar cu performante dinamice limitate. Clientii nu apreciaza asta, garantez.

Bun, ideea e simpla, cat inca pe Arkana mai sunt disponibile si alte optiuni, adica ICE, e ok, exista alternative mai puternice, pentru cei care nu vor sa fie fluierati pe autostrada de un Duster grabit…

3 thoughts on “Renault Arkana E-TECH 145 RS Line

 1. Sergiu

  Bună ziua. În primul rand, vreau sa va felicit pentru felul în care prezentați mașinile, toate detaliile pe care le oferiți, și va doresc mult succes în continuare!
  Pe când un review la noul Hyundai Tucson, sau noul Kia Sportage?

  • turatiimaster

   Urmeaza noul Sportage. Multumesc pentru aprecieri.

 2. NapocaRent a Car Cluj

  Silueta lui seamana cu GLE Coupe dupa parerea mea. Dar arata totusi foarte bine !
  Am condus Kadjar-ul cand a aparut si am ramas placut surprins, sunt chiar curios cum se conduce si Arkana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.