SsangYong Tivoli Grand 1,5 l GDi-Turbo AT6 Style

La data testului SsangYong inca apartinea de Mahindra, la data publicarii testului avea deja un alt proprietar, ori noi ne miscam greu, ori lumea are o viteza prea mare. Ce va fi vom vedea, insa, asa cum am spus mereu, lumea trebuie sa priveasca mai atent la acest brand, care vine si cu modele electrice, si cu o gama destul de interesanta, incluzand un pick-up.

Momentan am incercat o varianta “break” a modelului deja cunoscut, Tivoli. Brand-ul s-a indepartat un pic de liniile de design discutabile de acum cativa ani, nici acum nu poate fi neaparat numit un revolutionar al design-ului, insa masinile sunt de departe mai placute ochiului. Si, foarte important, exista o identitate de marca, poti recunoaste destul de rapid un SsangYong, asta e pozitiv, fara indoiala.

Nu povestim aici, sunt destule ore filmate mai jos. Dar o idee ar fi de retinut, la pretul cerut, primesti mult, foarte mult. Tehnologia e incredibila la banii pe care ii pretinde producatorul. Smart Buy, pana mai ieri atributul Dacia, pare ca atarna la chimirul acestui model coreean. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, judecati voi.

4 Responses

 1. Adrian says:

  Sunt interesat de aceasta masina, datorita prețului atractiv, dar si a tehnologiei, ce ma sperie este faptul ca, din cate am auzit preturile la piese sunt mari si se gasesc ff greu, dvs. ce parere aveti ?

  • turatiimaster says:

   Nu piesele de schimb sunt problema, atata timp cat are garantie, dealerul e obligat sa le aduca, poate dura mai mult, 3-4 saptamani, doua luni, dar de adus se aduc. Preturile la piese sunt mari la orice masina in acest moment, inclusiv la Dacia.

 2. Andrei says:

  Interesanta camioneta Muso Grand. Aveti in plan o prezentare ?

 1. 21/11/2022

  […] completare binevenita la testul cu Tivoli Grand, petrecem cateva zile si multi kilometri cu varianta hatchback, nu cea mai frumoasa, nu cea mai […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.