Circul AMS continua… pe valul SNA

“Atasat, va trimit comunicatul de presa referitor la ultimul val SNA. “auto motor si sport” creste pentru a saptea livrare consecutiv, avand 359.000 de cititori pe editie. “auto motor si sport” este cea mai citita revista din segmentul auto, dar si dintre cele generaliste, adresate barbatilor.”

Acesta a fost preambulul din mailul cu titlu halucinant (AMS in ultimul val SNA) in care a sosit comunicatul de presa ce ne informeaza ca revista Auto Motor si Sport (se scrie cu litere mici?!?) are cifrele de audienta apropiate de cele ale unei televiziuni mai mici.

Mai e ceva de comentat despre BRAT, SNA si AMS? Nu foarte multe, poate doar sa remarc precizia cu care s-au numarat cititorii: 359 000. Foarte tare, nici macar nu a dat cu virgula, era mai credibil daca spuneau asa: 359 218,4374 de cititori pe editie (zecimalele calculate cu numarul PI si alte din astea.

Absolut jenant. Practic e mai rau decat ala cu Dacia 1310 de acum 20 de ani, pe care daca il intrebai cat prinde iti spunea 150 (145 km/h era maximul constructiv). Iti spunea ca a slefuit galeriile de admisie si evacuare, bielele, baga benzina de avion, etc. Si il credeai. AMS e cam in aceeasi situatie, doar ca ei prind 359… pe luna. De mii de cititori.

Mda, aproape m-ati pacalit si pe mine: probabil ca in curand o sa va cred cu adevarat! Dar nu acum, ci cand o sa vad ca aveti 35,9 milioane de cititori, conform SNA si BRAT (nu stiu de ce cand aud brat asta, imi suna a fratie in limba rusa)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.