Hyundai Goodwill Ball: Marele Premiu!

Miercuri, 19 iulie, la sediul Hyundai Auto Romania din B-dul Expozitiei nr. 2 a avut loc tragerea la sorti a castigatorului marelui premiu al campaniei Hyundai Goodwill Ball, noul Hyundai Accent. Campania a inceput pe data de 23 martie 2006, odata cu prima locatie in care a poposit Caravana Hyundai Goodwill Ball Romania si s-a incheiat in 9 iulie, odata cu finala CM Germania 2006, eveniment la care Hyundai Motor Company a fost partener oficial si motoristul desemnat al competitiei.

Caravana care a parcurs 7 din marile orase ale tarii si a oferit fanilor fotbalului din Romania posibilitatea de a participa la programe interactive si actiuni fotbalistice si de a castiga fabuloasele premii oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal Germania 2006.

Gazda tragerii la sorti din cupoanele completate si trimise de clientii care au achizitionat un autovehicul Hyundai in perioada 24 martie- 9 iulie a fost nimeni altul decat Marius Vintila. Comisia de validare a tragerii la sorti a fost formata din dl. Narcis Ghita – Director General Hyundai Auto Romania, dna. Simona Stoicescu – Director Financiar Hyundai Auto Romania, dna. Nicoleta Duta – Controlor Financiar Hyundai Auto Romania, dna. Andreea Zidaru – reprezentant al agentiei de publicitate Team Advertising si . dna. Draga Baldan – Notar Public.

Emotiile tragerii la sorti au fost mari si la ora 11:30 s-a anuntat castigatorul campaniei Hyundai Goodwill Ball Romania 2006 : dl. Alin Diculoiu din Bucuresti. Castigatorul marelui premiu, noul Hyundai Accent, este proaspatul proprietar al unui Hyundai Accent, achizitionat in luna iunie, prilej cu care s-a si inscris la tragerea la sorti din 19 iulie.

Participarea in numar mare a clientilor la aceasta tragere la sorti se datoreaza vanzarilor masive din ultimele 6 luni – au fost comercializate nu mai putin de 3.348 unitati, dintre care 1.896 Hyundai Accent, in crestere fata de vanzarile din primele 6 luni ale anului trecut cu 182,1%.

Noul Hyundai Accent, model pe care Hyundai Auto Romania a inceput sa-l comercializeze incepand cu luna februarie a acestui an, reprezinta un autoturism de referinta pentru familia Hyundai. Noul Accent este primul model fara taxe vamale comercializat in Romania. Din acest punct de vedere, noul Hyundai Accent reprezinta un punct de maxima importanta in istoria companiei, avand un design exterior si interior complet noi dar si performante tehnice mult imbunatatite fata de versiunea anterioara. In Romania Noul Hyundai Accent este comercializat in toate variantele de motorizare: 1.4 benzina – 95CP, 1.6 benzina– 112CP si 1.5 CRDI VGT – 110CP.

Rezultatele extraordinare inregistrate de Hyundai Auto Romania in primele 6 luni din 2006 s-au reflectat si in pozitia de lider absolut detinuta in segmentul autoturismelor de teren ( o cota de piata de peste 35.3% in luna iunie ), cu vanzari record de 1.081 autoturisme Hyundai: 468 Tucson, 553 Santa Fe si 60 Terracan.

Luna iunie 2006 a adus si un record absolut la vanzarile noului Santa Fe – proaspatul castigator al premiului Cel mai 4×4 SUV 2006 – cu nu mai putin de 227 unitati comercializate, devenind astfel cel mai bine vandut autoturism de teren din Romania in 2006, preluand stafeta de la Noul Tucson, un alt best-seller de la Hyundai.

Toate acestea reprezinta premise pentru indeplinirea obiectivelor propuse pe 2006, targetul volumic al vanzarilor stabilit pe anul in curs fiind dublarea vanzarilor fata de anul precedent. Hyundai Auto Romania este printre singurele companii de pe piata auto locala care a crescut cu peste 100% timp de 3 ani consecutivi, o evolutie unica pentru piata auto din Romania.

Locul 7 in segmentul autoturismelor de import in perioada Ian-Iunie 2006 precum si cota de piata de 2.5% din piata totala de autoturisme pe 2006 reprezinta suficiente argumente pentru continuarea dezvoltarii spectaculoase a marcii Hyundai in Romania.

No Responses

  1. liviu din botosani says:

    Nu treceti alta adresa de email nu e buna adresa, ci prima din anunt. Ce am scis in primul anunt e valabil.

  2. Liviu din Bt says:

    Cand schimbi 3 coloane volan si o caseta de directie ce ai de spus si doar in 2 ani s-a intamplat. Cu ce ochi vezi aceasta masina îmi este mila de acest domn care a cumparat-o. Dumnezeu sa fie cu el, sa nu i se blocheze volanul cum am patit.

  3. liviu din botosani says:

    Cand schimbi 3 coloane volan si o caseta de directie ce ai de spus si doar in 2 ani s-a intamplat. Cu ce ochi vezi aceasta masina îmi este mila de acest domn care a cumparat-o. Dumnezeu sa fie cu el, sa nu i se blocheze volanul cum am patit. tel 0740817197

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.