Jeep Compass 2,2l CRD 4WD Limited

Jeep Compass

Ce e mare, negru şi urât şi pe urmă te îndrăgosteşti de el? Jeep Compass… Un automobil care nu are de ce să se teamă de concurenţă pentru că are anumite chestiuni care sunt clar doar ale lui.

Consumă ca o vrăbiuţă, nu scoate niciun zgomot chiar dacă îl urci pe cel mai dificil drum forestier, e destul de silenţios şi, mai ales, e plin de personalitate.

În ciuda masivităţii aparente, Compass se manevrează excelent pe şosea, iar în teren accidentat nu e cazul să mai precizăm cum se comportă. De aia se numeşte Jeep, ca să ştie să meargă şi pe arătură, chiar dacă e doar un pas intermediar până la Grand Cherokee.

Să nu pierd timpul cu vorbele, vă las cu filmele. Concluzia e simplă, pe cât m-am speriat de el când l-am vazut, mai mai că nu mai voiam să-l dau înapoi după câteva zile…

4 Responses

  1. alex says:

    Am detinut 2 Jeep Compass si 1 Jeep Patriot, cam aceasi masina, toate cu motoare 2.4 benzina. 1 Compass daor tractiune fata si cutie in 6 viteze automata cu posibilitatea schimbarii manuale, celelate 2 4×4, cutie veche , cred, ca 4 viteze daca imi amintesc. Consum mare, performante slabe, materiale slabe calitativ in interior, portbagaj mic cu finisaje din plastic care se zgaria usor. Nu prea le-am incercat off road dar pe zapada mergeau super, stiu ca multe masini gen seria 5 xdrive sau A6 quattro nu urcau pe unde am mers eu cu Patriotul pe zapada. La drum intins erau ok pana pe la 120 km/h, dar oricum nu erau deloc sprintene, mai ales din cauza cutiei foarte lente. Cel cu tractine fata si 6 viteze mergea mult mai bine, viteze de 150-170 fiind atinse lejer. Nu stiu cum se comporta acesta pe zapada, l-a dat pana sa vina iarna la schimb cu altceva.

  2. Popica says:

    Stirea surpriza in legatura cu Jeep Compass a venit saptamana asta:

    Aparent Jeep Compass sta mai prost la siguranta pasiva decat Dacia Duster:

    http://www.zf.ro/auto/jeep-salveaza-onoarea-dacia-compass-devine-cel-mai-nesigur-suv-cu-doua-stele-la-euroncap-9336800

  3. Costy says:

    Eu cred ca Jeep Compass este o masina de plimbare si nu de familie pt ca are prea mic PORBAGAJUL
    DAR partea buna care o gasesc la masina asta este impunatoare din exterior;););)

  4. Stef says:

    Salut Robert! Din cate imi amintesc eu, grupul Fiat a cumparat Crysler/Jeep/Dodge(astea dintre americane) si au si Ssang YUong, a carui Rexton a facut/supervizat de Merces Benz(am vazut multe Rextonuri ce aveao foliata o inscriptie pe geamuri-nu mai stiu textul exact-si de acolo provine si motorul)
    Jeep nu isi bat capul cu dieseluri, aici intrand influenta Fiat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.